Scanfil julkistaa 2024 tammi-kesäkuun puolivuosikatsauksen 6. elokuuta klo 8

30.7.2024

Scanfil Oyj     Sijoittajauutinen     30.7.2024 klo 14.00

Scanfil julkistaa 2024 tammi-kesäkuun puolivuosikatsauksen 6. elokuuta klo 8

Scanfil Oyj julkistaa 2024 tammi-kesäkuun puolivuosikatsauksen tiistaina 6.8.2024 noin klo 8.00.

Englanninkielinen verkkokokous analyytikoille, sijoittajille ja medialle järjestetään samana päivänä klo 10.00. Tuloksen esittelee toimitusjohtaja Christophe Sut ja talousjohtaja Kai Valo.

Verkkokokoukseen voi osallistua täällä. Yleisö voi kysyä kysymyksiä chatin välityksellä. Kysymyksiin vastataan tilaisuuden lopulla.

Tallenne tiedotustilaisuudesta ja esitysmateriaali julkaistaan Scanfilin nettisivuilla myöhemmin saman päivän aikana.

Lisätiedot:
Pasi Hiedanpää
Johtaja, sijoittajaviestintä ja viestintä
puh. 050 378 2228
pasi.hiedanpaa@scanfil.com


Scanfil lyhyesti

Scanfil Oyj on Euroopan suurin pörssinoteerattu elektroniikan sopimusvalmistaja (EMS), jonka liikevaihto vuonna 2023 oli 902 miljoonaa euroa. Yhtiö palvelee globaaleja toimialajohtajia Industrial-, Energy & Cleantech-, ja Medtech & Life Science- asiakassegmenteillä. Palveluvalikoimaan kuuluvat suunnittelupalvelut, prototyyppien valmistus, valmistettavuusanalyysi (DFM), testauskehitys-, toimitusketju- ja logistiikkapalvelut, piirilevyjen ladonta, osakokonaisuuksien ja komponenttien valmistus sekä monimutkaiset järjestelmäintegrointipalvelut. Scanfilin tavoitteena on lisätä asiakkaiden arvoa heidän kilpailukykyään parantamalla ja olemalla kansainvälisesti heidän ensisijainen hankintaketjukumppaninsa ja pitkäaikainen valmistuskumppaninsa. Scanfilin pisin asiakassuhde on kestänyt yli kolme vuosikymmentä. Yhtiöllä on maailmanlaajuinen toimituskyky ja 9 tuotantolaitosta kolmella mantereella. www.scanfil.com 

Liitteet